Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Δείτε παρακάτω τους τρόπους πληρωμής και αποστολής των προϊόντων μας.

Τραπεζικό Έμβασμα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με κατάθεση/ έμβαση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς.

Κατόπιν, αποστείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο boudouris_elastika@yahoo.gr , αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να δρομολογηθεί η αποστολή της παραγγελίας σας.

ALPHA BANK
Λογαριασμός:
IBAN:
Δικαιούχος:

Πληρωμή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημά μας δέχεται όλες τις πιστωτικές/ χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε ασφαλές διατραπεζικό περιβάλλον και το κατάστημά μας δεν διατηρεί καμία πληροφορία από την κάρτα σας.

Ασφάλεια συναλλαγών
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Οι συναλλαγές σας θα πραγματοποιηθούν μέσω της Τράπεζας Alpha Bank.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε την εξόφληση της παραγγελίας σας στον εκπρόσωπο της μεταφορικής κατά την παράδοσή της  στον χώρο σας.

PayPal

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα υποστηρίζει επίσης τις αγορές μέσω PayPal. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Επιλέξτε την εξόφληση της παραγγελίας σας μέσω PayPal κι ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στην οθόνη.

Πληρωμή στο κατάστημα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 23210 35987 ή 23210 35257 με την επιλογή εξόφλησης και παραλαβής από το κατάστημά μας στην οδό Μεραρχίας 118 στις Σέρρες. Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε επίσης και την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των ελαστικών. Δείτε τις υπηρεσίες μας εδώ.

Αποστολή με courrier ή μεταφορική εταιρία

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορική εταιρία στη διεύθυνση που δηλώνετε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και υπολογίζονται ανά ελαστικό (5 €/ τεμάχιο). Στην περίπτωση που επιλεγεί η αγορά τετράδας ελαστικών, τότε το συνολικό κόστος μεταφοράς υπολογίζεται στα 20 €. Το αντίστοιχο ποσό υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και καταβάλλεται ηλεκτρονικά από τον αγοραστή. Για πληρωμή με αντικαταβολή, το ποσό των μεταφορικών καταβάλλεται στον διανομέα κατά την παράδοση των προϊόντων.

Για δύσβατες ή δυσπρόσιτες περιοχές, ο αγοραστής ενημερώνεται τηλεφωνικά πριν την αποστολή της παραγγελίας για το αναθεωρημένο κόστος που προκύπτει. Σε αυτή την περίπτωση, αν η αγορά έχει ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, τότε ο αγοραστής καταβάλλει την οικονομική διαφορά στον διανομέα κατά την παραλαβή των προϊόντων.

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά στο 23210 35987 ή 23210 35257 με την επιλογή εξόφλησης και παραλαβής από το κατάστημά μας στην οδό Μεραρχίας 118 στις Σέρρες. Στο κατάστημά μας αναλαμβάνουμε επίσης και την τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση των ελαστικών. Δείτε τις υπηρεσίες μας εδώ.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories