Οι υπηρεσίες μας

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ

Το ζύγισμα, δηλαδή η ισομερής κατανομή του βάρους σε κάθε τροχό, διασφαλίζει ότι αυτός κατά την περιστροφή του δεν θα δημιουργεί κραδασμούς (φαινόμενο κοσκινίσματος στο τιμόνι).

Η ζυγοστάθμιση επιβάλλεται ύστερα από κάθε αλλαγή ή επισκευή ελαστικού.

Ζυγίζουμε τον τροχο σε ζυγοστάθμιση με ράουλο και λειτουργία Straight Trak για ποιοτικό αποτέλεσμα ή πάνω στο αυτοκίνητο με φορητή ζυγοστάθμιση. Επίσης διαθέτουμε μηχάνημα ζυγοστάθμισης ειδικά για λεωφορεία – φορτηγά οχήματα καθως και μοτοσυκλέτες.

Προσοχή! Αν κατά την τοποθέτηση νέων ή μεταχειρισμένων ελαστικών απαιτηθούν πολλά και μεγάλα αντίβαρα, πιθανότατα υπάρχει πρόβλημα – μεγάλη ανομοιομορφία στο πέλμα ή στο σκελετό

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ

Οι ενδεικνυόμενες γωνίες έχουν σημαντικό μερίδιο στην ασφαλή οδήγηση του αυτοκινήτου μας, καθώς και στην τσέπη μας.

Οι τροχοί που δεν είναι ευθυγραμμισμένοι σωστά επηρεάζουν το κράτημα και μειώνουν τη διάρκεια ζωής των ελαστικών.

Η διάγνωση είναι εύκολη διότι το αυτοκίνητο ”τραβάει” αριστερά ή δεξιά ενώ στρίβει διαφορετικά στις δεξιές και στις αριστερές στροφές. Με λανθασμένη ευθυγράμμιση τα ελαστικά φθείρονται ανομοιόμορφα και η θερμότητα που αναπτύσσεται κατά την κύλιση δεν διαχέεται ομοιόμορφα στην επιφάνειά τους με αποτέλεμα να μειώνεται δραματικά η διάρκεια ζωής τους. Επίσης παρουσιάζονται φαινόμενα υδρολίσθησης.

Καθε πότε χρειάζεται να κάνουμε ευθυγράμμιση; Θεωρητικά ο έλεγχος και η ευθυγράμμιση των τροχών χρειάζεται να γίνεται κάθε 15.000 km ή μια φορά το χρόνο. Εξάλλου κατά τη διάρκεια του ελέγχου θα αποκαλυφθούν και τυχόν άλλες φθορές (ψαλίδια, ακρόμπαρα κλπ).

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Ένα ελαστικό που χάνει αέρα , είναι σημαντικό να επιθεωρηθεί άμεσα από ειδικό, όχι μόνο για την ασφάλειά σας, αλλά και επειδή όταν οδηγείτε με κλαταρισμένο ελαστικό, ακόμα και σε μικρή απόσταση, μπορεί να καταστραφεί.

Με υλικά υψηλής ποιότητας, κατάλληλο εξοπλισμό και την εμπειρία μας καταφέρνουμε να επισκευάσουμε το ελαστικό σας με απόλυτη επιτυχία. Από ένα scooter ή ένα μικρό αυτοκίνητο μέχρι φορτηγά και γεωργικά μηχανήματα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Δεν υπάρχει περίπτωση να το αποφύγετε. Όλοι οι οδηγοί αργά ή γρήγορα θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα σκασμένο ελαστικό, ”φούιτ” όπως το αποκαλούμε στην βόρεια Ελλαδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση τοποθέτηση ρεζέρβας ή συμπλήρωμα αέρα μέχρι την επιστροφή στο μαγαζί μας, προς επισκευή, στο τηλέφωνο 23210 35987.

Navigation

My Cart

Close
Viewed

Recently Viewed

Close

Great to see you here !

A password will be sent to your email address.

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already got an account?

Quickview

Close

Categories